aboutus

HJHERB Biotechnology Co., Ltd.

Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: HJHERB
Aantal werknemers: 80~200
Opgericht Jaar: 2011
Export pct: < 10%
Ongeveer ons
Inleiding

China HJHERB Biotechnology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Als high-tech biotechnologiebedrijf dat bij R&D en de innovatie wordt gebaseerd, verstrekt HJHERB systematische productoplossingen aan klanten op het globale voeding en gezondheidsgebied. De innovatie dient het beter leven (de Innovatie leidt tot het beter leven) is de onophoudelijke achtervolging van HJHERB op de weg van innovatie. De belangrijkste zaken van het bedrijf omvatten het onderzoek en de ontwikkeling, productie en verkoop van veelvoudige reeks producten zoals Herb Extract Powder, het Poeder van het Installatieuittreksel, het Poeder van het Fruituittreksel, Blauw Spirulina-Poeder, natuurlijke vitaminen, aminozuren, Zoetmiddel, natuurlijke pigment en additieven voor levensmiddelen. De producten kunnen wijd in super voedsel, geneesmiddelen, gezondheidsvoedsel, zuivelproducten, dieetsupplementen, en persoonlijke verzorgingproducten worden gebruikt.

 

Het bedrijf is geëngageerd aan eerst het nemen van de weg van technologische innovatie en technologie. Het heeft een aantal post-doctorale en gediplomeerde technische teams met sterke onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling en industrialisatie op het gebied van biologie en voedsel. Het heeft kern gepatenteerde technologieën in een aantal scherp-randbiotechnologie en het levenswetenschappen. Tegelijkertijd, heeft het bedrijf academische en onderzoeksamenwerking met de Landbouwuniversiteit van China, Jiangnan-Universiteit, Universiteit de Zuid- van China van Technologie, Jinan-Universiteit, Noordoostelijke Landbouwuniversiteit en andere bekende universiteiten op het gebied van biologie en voedsel in het land uitgevoerd. Het heeft een drie-motor aandrijving van wetenschappelijke onderzoek, ontwikkeling en markt, ontwikkeld en opmerkelijke concurrentievoordelen gehad. Bedrijfsmodel. Het bedrijf heeft 130 werknemers, met inbegrip van 1 post-doctorale kameraad, 2 artsen, 15 meesters, en 70 verwante graad of hierboven.

 

In de samenwerking met binnenlandse en buitenlandse klanten, hebben wij een goede reputatie gewonnen en een brede markt door hoogstaande en goedkope producten en de uitstekende diensten te verlenen bezeten. Vandaag, blijft HJHERB naar hogere doelstellingen op weg zijn, en handelsbetrekkingen met meer dan 30 landen en meer dan 80 gebieden rond de wereld, duidelijk gemaakt en geleidelijk aan de krachtigste additief voor levensmiddelenleverancier in het land en de wereld geworden.

 

Geschiedenis

 

China HJHERB Biotechnology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China HJHERB Biotechnology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

 

China HJHERB Biotechnology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Dienst

China HJHERB Biotechnology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

HJHERB Biomedtech Corp. werd gevestigd in 2011. Onze producten worden gebruikt in voedingssupplementen, super voedsel en additieven voor levensmiddelen, en kunnen goed in voedsel, gezondheidsproducten, geneesmiddelen, natuurlijke kleuren en de producten van het gewichtsverlies worden gebruikt. Wij verlenen de formuleringsdiensten voor de bijna 20 industrieën, die producten kunnen efficiënter maken.

 

Wij dienen de Verenigde Staten, Spanje, Frankrijk, Italië, Portugal, Duitsland, Groot-Brittannië, Japan/Korea, enz. Onze fabrieksgmp norm. Wij hebben een pakhuis in Los Angeles met een fabrieksgebied van meer dan 22.000 vierkante meters. Wij concentreren ons op stevige vennootschappen met innovatieve fabrikanten rond de wereld, die ons helpen de beste kwaliteitsingredients.supplying cliënten met premie leveren.

Ons Team

China HJHERB Biotechnology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

Product solutio

China HJHERB Biotechnology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Service Process

China HJHERB Biotechnology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Production cent

China HJHERB Biotechnology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China HJHERB Biotechnology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Contactgegevens